O nás
Tikka Masala, Indická restaurace v Ústí nad Labem

Aktuality     O nás     Nabídka     Fotogalerie     Kontakt

Naši šéfkuchaři, pocházející z Bangladéše, mají za sebou studium své profese v tamější metropoli Dháce a indickém Dillí. Svoje umění pilovali během cestování po Indonésii, Singapuru, Srí Lance, Indii, Malaisii, Bhútánu a Nepálu, kde nasbírali nedocenitelné zkušenosti. Před několika lety přesídlili i do České republiky kde rozšířili své schopnosti o recepty z naší kuchyně, zvládnou i svíčkovou nebo guláš. Nejraději vaří indická, čínská, srí lanská a naše jídla.

Díky dobré dostupnosti čerstvých surovin, dovezených přímo z Indie, lze dosáhnout chuti nerozeznatelné od jídel podávaných uprostřed Dillí. Recepty jsou většinou uzpůsobeny našim chutím, jsou jemnější díky vyššímu podílu smetany, avšak na přání vám rádi připravíme autentickou ostřejší verzi.